Myntet har två sidor

Debatt

Det har skrivits mycket negativt om Tuvängen men som bekant är det alltid två sidor på myntet. Det är lätt att det negativa tar över men jag tror att det gäller att tänka till vad det är vi får och givetvis kan jag bara tala av egen erfarenhet.

Jag hade min man på Tuvängen hans sista tre veckor i somras och det var verkligen ingenting att klaga på. Han ville egentligen stanna hemma hemma men vi kom fram till att han skulle pröva att vara på korttidsboendet. Efter några dagar sa han ”Jag stannar här, alla är så omhändertagande och vänliga.”
Vad mer kan man begära?

Själv har jag varit där i år efter en operation och fick då all tänkbar hjälp, bara att trycka på ”knappen”. Man har ju en skön säng och alla måltider och blir påmind om att ”det är serverat”. Dessutom är det ett träningspass varje dag för att komma igång. Nog har vi god hjälp där och kanske borde vi vara tacksamma mot de personer som tar hand om oss. Det är säkert inte alltid så lätt och tålamodet prövas nog allt som oftast. Vi blir bara fler och fler som blir äldre och behöver deras hjälp. Så för min del är jag bara tacksam att det finns ett ställe att komma till när krafterna börjar tar slut.
Tack alla fantastiska personer som tar hand om oss gamlingar.
MA 92