FBC:s juniorer missar JSM

Innebandy

Det var många FBC-supportrar som i lördags kväll reste till Hovås och skapade en fin inramning i Salming Arena, vilken fungerade som tillfällig hemmaplan när Rydsbergshallen var uppbokad. Publiken fick se en spännande play off-match som gällde en plats i SM-slutspelet för 18-åringar. Gästerna Växjö, vars spelare i snitt var några år äldre än Lerumsspelarna, var favorittippade och vann till sist. Men det avgörande 3–4-målet kom först 8,57 in i sudden death.
”Sett till hela matchen kunde vilket lag som helst vunnit och det var ett mycket besviket Lerum som lämnade planen. Man var värda ett bättre öde men många av spelarna får ju ändå åka till Växjö för att representera klubben i U16-klassen men tyvärr inte alla”, skriver klubben på sin hemsida.
SM-slutspelet för 16-17-åringar, den så kallade Innebandyfesten, avgörs i Växjö den 19-21 april.