Foto: Niclas Ekwall

Hattrick av Hansson i målkalaset

Fotboll

Det blev en målfest när Stenkullen slog Kozara i den andra omgången av division 4A. I samma serie lyckades Lerum efter en sen kvittering få med sig en poäng mot Komarken.

Stenkullen spelade sin hemmapremiär när man slog Kozara med hela 8–0.

– Vi gör en mycket bra match samtidigt som Kozara var bleka idag, de kan tyvärr få det jobbigt i år, säger Ingemar Holm, senio- ransvarig.

Tobias Hansson svarade för ett hattrick. Han inledde målskyttet med den första halvlekens två mål innan hemmalaget gasade på ordentligt och gjorde sex mål i den andra halvleken. Felix Martinsson, Henrik Forsberg, Marcus Liljevall och den inhoppande junioren Alexander Lindahl gjorde de övriga målen.

– Nu väntar en riktig värdemätare hemma mot Kode IF på onsdag.

Lerum spelade sin tredje match för säsongen, laget tappade sina första poäng efter 2–2 hemma mot Komarken. Christoffer Lundén gjorde 1–0 i den första halvleken innan gästerna vände och tog ledningen. Patric Andersson kvitterade på straff i den 92:a minuten.