Medaljregn för judoklubb

Judo

Deltagarna från Lerums Judoklubb var svårstoppade när nybörjartävlingen GO-cup arrangerades i Stenungsund i lördags. I kategorin U9 (7-8 år) tog Ebbe Heimdahl och Alice Bertenow ett guld respektive brons. Även i nästa kategori U11 (9-10 år) blev det medaljer när Linus Nilsson och Valdemar Heimdahl knep varsitt silver. I U13 (11-12 år) tog Nadia Ghanavat guld medan Edvin Rosell olyckligtvis skadade sig i sin andra match, men som tröst ändå fick åka hem med ett brons. Sist ut för dagen var Milad Ghanavat som efter mycket jämna matcher tog ett silver.
– Det var tre stolta coacher, Andreas Ekberg, Caroline Heimdahl och Gabriella Lörnbo närvarande under dagen och de alla konstaterade att alla deltagarna gjorde extremt fina mat-cher och har utvecklats så mycket under det senaste halvåret, säger Gabriella Lörnbo i sin rapport.