Foto: VERONIKA VESTLUND
ENDORFIN tar emot priset "Årets upplevelse".

Endorfin vann pris på gala

Stenkullen

Endorfin har vunnit pris för Årets Upplevelse på Exclusive Awards-galan i Västerås. Det går inte att ta miste på ägaren Michael Svanöes glädje över att ha kammat hem vinsten.
– Det är helt underbart, säger han.

Priset, som delas ut av träningsnätverket KlubbSverige, är resultatet av en undersökning som gjorts på omkring 240 klubbar runt om i landet.

–Det är många bra klubbar som är med och det gör det ännu häftigare att vinna, säger Michael Svanöe, ägare och VD på Endorfin.

Bedömning

Med en kombination av besök hos medlemmar och anläggningar samt en Nöjd-Kund-undersökning har helheltsupplevelsen på gymmen bedömts. Saker som upplevt medlemsvärde, service, aktiviteter, utbud, miljö, interiör, bemötande och innovation låg till grund för att utse vinnaren.

– Självklart tycker vi att det finns det mycket vi kan förbättra men uppenbarligen är det väldigt mycket som vi gör bra. Och nu blir vi ännu mer taggade på att vässa oss, säger han.

Svanöe är noga med att poängtera att de har vunnit priset tillsammans med alla sina kollegor. Men priset i sig tycks inte vara den enda källan till motivation.

Pris på vägen

– Vi visste att priset fanns, men vi har inte gjort det vi har gjort bara för att vinna det här priset. Vi har flera långsiktiga mål också. Men sedan var det här såklart ett roligt pris på vägen.

Resan för klubben har enligt Svanöe bara börjat.

–Vi ska fortsätta bygga upplevelser, säger han.