Islossning för Tollered

FOTBOLL

En poäng i serien utökades till fem efter förra veckans båda matcher för Tollered. På onsdagen hämtade laget upp ett 0–2-underläge mot tabellfyran Landvetter. Genom två mål av Johanna Stenberg blev slutresultatet 2–2 och Tollered tog årets andra poäng.

Johanna Stenberg fortsatte med målskyttet även i söndags när hon gjorde ytterligare två mål i segern hemma mot Tvååker. Efter en stark inledning där laget skaffade sig en tvåmålsledning följde en sämre period.

”Sedan skadades Lovisa Assarsjö och därefter föll spelet. Om huvudena fanns med Lovisa eller vad det berodde på vet vi inte. Efter ett snack i halvlek satte vi full fart i andra” skriver klubben på sin hemsida.
Även Cecilia Thörngren gjorde två mål och Jenny Calocchio och Monica Berntsson Drake ett var i matchen där Tollered till sist vann med hela 6–0.