Svar till ”Lerums vårdcentral” och ”Öijared Resort – en lunchupplevelse”, 8/5.

Debatt

Svar till ”Lerums vårdcentral” och ”Öijared Resort – en lunchupplevelse”, 8/5.

Jag måste få reagera av mig på förra veckans tidning. Först börjar jag med kängan som Lerums vårdcentral fick. Vet inte om den var ironisk för fnissade till lite när jag läste den. Du skriver att man kan förlora 3 000 kronor på tre timmar om man väntar, och gör man det så har man nog tillräcklig månadslön så man har råd att vänta i tre timmar. Och så jämför du det med olycksfallsavdelning på sjukhuset, då har det nog varit en lugn kväll på akuten om det går på tre timmar, eller så har du varit allvarligt sjuk. Borde man inte få lite förståelse för att Lerums vårdcentral har otroligt många patienter och att detta ändå är en möjlighet för alla att träffa någon? Heja Lerums vårdcentral!

Och sen på personen som skickade in angående en byggarbetare på Öijared som inte hade hörselskydd. Varför lägga energi på att skicka in om detta till tidningen? Finns det ingen som är tacksam eller positiv nuförtiden?

Stor eloge till Lerums vårdcentral, Öijared och även Tuvängens äldreboende som också fått mycket tråkigheter i tidningen det senaste. Glöm inte av alla tacksamma människor som finns men inte skrivs om i tidningen.

Bitter på bittra människor