Hultet är nog inte så tokigt ändå!

Debatt
En återvinningscentral i Trollhättan har för tredje gången utsetts till landets bästa vad gäller kundnöjdhet, tillgänglighet, öppettider och taxor.
  Hultet i Lerum håller öppet 52 timmar i veckan jämfört med centralen i Trollhättan som redovisar 62 timmar och dessutom håller söndagsöppet under sju av årets tolv månader. Måndagar, tisdagar och onsdagar är grindarna öppna till kl. 20.

På Hultet kan man å andra sidan använda sitt kort i närkommunerna och kortet ger utrymme för 20 fria besök om året vilket är en hög siffra.
Jag åker då och då till Hultet men bemanningen är inte bästa gren. Sist jag var där – en fredagseftermiddag – uppstod det vissa problem vid kortinsticket eftersom flera körde för nära. Bommen rörde sig inte hur fläcken vilket skapade köer. Några ryckte i dörren till servicehuset men förgäves. En skylt hänvisade till personal vid containrarna men ingen syntes till.

På utvägen tog jag en sväng genom området fick mig ett gott skratt. Blev nyfiken på två containrar märkta ”fallfrukt” och kikade ned. Där låg bara däck.
Lars Borke