Seger trots sumpade chanser

Fotboll

FOTBOLL: Stenkullen missade många lägen men tog ändå en säker seger borta mot Zenith. Junioren Filip Aftren nickade in 0–1 redan i elfte minuten på ett inlägg från Rasmus Hermansson och precis innan paus satte Alexander Da Cruz en straff fram till 0–2, som blev slutresultatet.

– Andra halvlek är likadan där vi skapar mycket och för spelet men tyvärr så slarvas det för mycket i avsluten och det blir inga mer mål för vår del. Det är ingen match som går till historien för vår del men tre viktiga poäng, summerar Ingemar Holm, senioransvarig.

I samma serie föll Lerum hemma mot tabelltvåan Semberija med 1–4. Mathias Holmberg satte ett tröstmål i 90:e minuten. I den interna kommunkampen ligger Stenkullen nu tre poäng före Lerum, som dessutom har en match mer spelad.