Ung kvinna angripen med brinnande bensin

Floda

En ung kvinna ska i förra veckan ha blivit angripen med brinnande bensin i Floda. Polisen är mycket förtegen om händelsen.

Händelsen ska ha skett i tisdags kväll förra veckan. Enligt uppgifter till LT befann sig ett flertal ungdomar vid Alléskolan i Floda när två eller tre mopeder körde förbi. På vardera moped ska det ha suttit två personer, och en av personerna på mopederna ska ha kastat en glasflaska fylld med bensin mot ungdomarna vid skolan. I flaskan hade ett papper stuckits ned och tänts på.

När flaskan träffade marken började det brinna och en ung kvinna som stod vid sin moped hamnade mitt i elden. Hon ska ha fått brännskador på ena benet och blev mycket chockad av det inträfffade. Ambulans och polis kallades till platsen.

Vid Alingsåspolisen är man mycket förtegen om händelsen. Polisen bekräftar att de har haft en händelse i Floda och att det har uppstått en brand på platsen, men berättar i övrigt ingenting i ärendet. Detta med hänvisning att åklagaren som leder förundersökningen har beslutat om förundersökningssekretess.