Väglinjemålning

Debatt

Det verkar vara dags för målning av väglinjer i kommunen. Mycket efterlängtat men om man får önska så vore det fantastiskt om parkeringen bredvid Konsumtomten fick tillbaka sina markeringar vilket hade underlättat väldigt. På samma sätt hade det varit bra om man bättrade på utanför Equmeniakyrkan där linjerna är bra slitna och det är svårt att ställa sig rätt.
Vid övergångsstället från Torpskolan mot Vattenpalatset är cykelbanan först närmast Vattenpalatset för att sedan då man kommer i kontakt med Kantor Edgrens väg helt omotiverat byta väghalva resten av gång/cykelvägen bort till Höjden och vidare till Stenkullen. En mycket underlig lösningen men det kan man ju också passa på att lösa för trafiksäkert är det inte.
Inte heller Häradsvägen upp mot Riddarsten är den säkraste att köra på så här vore ju en räfflad mittlinje något att önska sig.

  • Axel