Hastigheter i kommunen

Debatt

Det är med bedrövelse som jag läser om hastighetsproblematiken omkring Knappekullaskolan och andra områden i Lerum. Vi har liknande problem på Ljungbacken­vägen i södra Lerum där också många människor rör sig, bland annat till och från skolan, i kombination med mycket att många bilister som har väldigt svårt att hålla hastigheterna av olika anledningar?!

Det finns sorgligt nog inga farthinder värda namnet här heller. Jag har påpekat detta till kommunen vid ett flertal tillfällen utan att något görs, till slut så tröttnar man, undrar faktiskt om de ens bryr sig om vad vi kommuninvånare tycker eller om de sitter och ”hästasover” vid Bagges torg.
Vänligen, Lerums kommun, gör en rejäl översyn av hastighetsbegränsningar i kommunen, sänk till 30 eller 40 km/h och sätt upp riktiga farthinder där det finns skäl (som andra kommuner gör..!) och börja lyssna på era kommun­invånare, det är väl det minsta man kan begära.
Lerumsbo