• Foto: Per Anger
  • Foto: Per Anger

Två bilar i olycka i Lerum

Lerum

Två bilar var på fredagen inblandade i en olycka vid Kastenhof i Lerum. En av bilarna voltade och landade på taket. Fyra personer har förts till sjukhus med lindriga skador.

Olyckan inträffade vid påfarten till E20 vid Kastenhof, i riktning mot Göteborg. Larmet kom vid 12.20 på fredagen. Det var två bilar som var inblandade, den ena av dem hamnade på taket.

I bilen som slog runt färdades två män och en kvinna, samtliga i 20-30-årsåldern. I den andra bilen färdades en man i 20-30-årsåldern. Alla fyra har förts med ambulans till sjukhus för kontroll. De ska ha fått lindriga skador.

Efter olyckan var det en av bilarna som stod trafikfarligt till. Polisen dirigerade därför trafiken i väntan på att bärgare skulle anlända, och det uppstod vissa trafikstörningar på platsen. Vid 14.30 avslutade polisen sin insats.