Hastigheter i tätbebyggt område i kommunen

Debatt

Måste hänga på artikeln från förra veckan på insändare angående hastigheter i kommunen.
Vi som bor på Vagnvägen i Gråbo upplever att för vissa människor inom området verkligen inte anpassar hastigheten till rådande förhållande. Gäller inte bara Vagnvägen utan alla infartsvägar i olika områden. Även om det finns farthinder, vad hjälper det. Enligt kommunen har det aldrig varit 30 km i detta område. Då har man inte mycket koll på vad som varit.

Tjänstemän i kommunen borde kolla med oss äldre vi vet mer än vad de vet inom kommunen. Varje äldre människa i detta område kan svära på att det alltid var 30 km här förr. Det har alltid funnits en förskola och en skola (Röselidsskolan och Rösekullen) i början på denna väg och då är hastigheten 50 km. När man försöker markera för en del som kör alldeles för fort får man till svar (att det är 50 km här ”Gubbjävel”). Nej ni tjänstemän borde ta tag i detta innan det händer något.

Hälsningar gubbjäveln