FBC föll på sin nya hemmaplan

Innebandy

FBC Lerum får hoppas att den första matchen någonsin i Lerums Arena inte satt tonen för kommande möten. I söndags förlorade man mot Malmö FBC med 5–6.

– Känns som vi är frånvarande stora delar av matchen. Vi kommer inte upp i energi eller intensitet över huvud taget. Vi har ett par fina perioder, men inte mer än så. Vet inte om det kanske var orken som tröt lite mentalt på oss, säger tränaren Anton Olofsson på klubbens hemsida.
Under en intensiv helg hade Lerum dessförinnan hunnit med två matcher under en resa till Skåne. I fredags föll man med 0–4 mot allsvenska Åstorp/Kvidinge och i lördags slog man FBC Liberec från tjeckiska högstaligan med 9–4.
Totalt sätt är Anton Olofsson nöjd med helgen.
– Det är alltid bra att få komma iväg och svetsa ihop truppen lite på annan ort. Känns som lite nya sociala konstellationer har bildats vilket alltid är kul att se.