Lerum Arena

Debatt

Besökte nyligen både innebandymatch och företagsmässa i arenan. Fantastiska möjligheter till varierad användning! Bra för Lerum!
Har dock några tankar kring nybygget.
Att färgvalet inte är det bästa verkar många tycka men man får väl vänja sej…

När man kommer till Lerum från avfart E20 via Kastenhof ser man en stor brun byggnad med en grön blixt. Man har ingen aning om vad det är för byggnad. Kommer man från andra hållet, från centrum, så står det tydligt att det är Lerum Arena. Föreslår att fasaden skyltas från båda hållen!
Borde man inte dessutom sätta upp evenemangsskyltar som informerar angående pågående och/eller kommande evenemang? Nu ser man inte vad som är aktuellt på arenan! Borde man inte förse byggnaden med solfångare?

Till sist en reflektion angående parkeringshuset. Hur tänkte man när in- och utfart planerades? Svåra 180 graders svängar, minsta oförsiktighet här och bilen blir skrapad!

  • /gs