Lerums Tidning tillbaka i din brevlåda

Lerums kommun

På onsdag delas Lerums Tidning åter ut till alla hushåll i kommunen.

I torsdags i förra veckan stod det klart att Stampen Media tar över Lerums Tidning och Alingsås Tidning och att utgivningen av de båda tidningarna därmed tryggas. Nu på onsdag kommer Lerums Tidning åter att delas ut till alla hushåll i Lerums kommun. Detta efter att tidningen under en period endast getts ut som e-tidning.

Även Alingsås Tidning kommer åter att ges ut som papperstidning med start imorgon tisdag. LT:s systertidning Härryda-Posten Partille Tidning kommer dock inte att ges ut i fortsättningen.

Vi på Lerums Tidning har under den senaste tiden upplevt ett mycket starkt stöd från såväl läsare som annonsörer som önskat oss lycka till och hoppats att tidningen ska fortsätta komma ut. Vi har fått besök, telefonsamtal, mejl och brev. Till och med blommor! Det är tydligt att vår tidning är läst och uppskattad av väldigt många.

Vi är mycket tacksamma över stödet som har stärkt oss under en tuff period. Ert stöd ger oss också energi i vårt fortsatta arbete med att göra en så bra lokaltidning som möjligt. Tusen tack!

 

  • Per Anger, platschef Lerums Tidning