Foton: Anna-Lena Holberg

Skadegörelse vid Floda station

Floda

Floda station utsattes tidigare i veckan för skadegörelse. Politikern Anna-Lena Holberg (M) möttes av glaskross och vill se kameraövervakning för att komma till rätta med problemet.

Någon gång mellan måndag kväll och tisdag morgon krossades rutor på Floda station. Politikern och Flodabon Anna-Lena Holberg skulle ta tåget in till Göteborg tidigt på tisdagsmorgonen, och möttes av krossat glas i trappan ned till gångtunneln. Hon reagerade på det inträffade, och lade upp ett inlägg på Facebook som fick många kommentarer.

– Att vandalisera och förstöra i det offentliga rummet känns så fullständigt meningslöst och leder dessutom till både otrygghet och otrivsel. Vi behöver hjälpas åt på bred front för att komma tillrätta med detta och det behövs göras ett antal olika åtgärder. En åtgärd som jag ser behov av är att sätta upp kameror på vissa ställen i våra centrum, säger Anna-Lena Holberg.