Föreningarna spelar en central roll i att bygga ett samhälle präglat av sammanhållning, trygghet och välbefinnande, menar IK Baltichov.
Föreningarna spelar en central roll i att bygga ett samhälle präglat av sammanhållning, trygghet och välbefinnande, menar IK Baltichov. Bild: Andreas Carlsson

Tack Sparbanksstiftelsen – för ert generösa stöd

IK Baltichov riktar tacksamhet mot Sparbanksstiftelsen, som stöttat föreningen ekonomiskt i utmanande tider. ”Ovärderligt”.

ANNONS
|

Ett stort tack till Sparbanksstiftelsen Alingsås för ert generösa stöd till föreningslivet i Lerum! I dessa ekonomiskt utmanande tider står det klart hur viktigt det är med samarbete och stöd från alla håll. Därför vill vi genom denna insändare framföra vårt varmaste tack till Sparbanksstiftelsen för deras generösa bidrag till IK Baltichov och andra föreningar i området.

När föreningslivet riskerar att drabbas av samhällets ekonomiska läge kliver Sparbanksstiftelsen in med ett extra stöd på hela fem miljoner till 160 föreningar. Detta bidrag kommer utan tvekan att lätta på föreningarnas ekonomiska börda och säkerställa att barn och ungdomar fortsätter att ha tillgång till värdefulla aktiviteter och gemenskaper.

ANNONS

Föreningarna spelar en central roll i att bygga ett samhälle präglat av sammanhållning, trygghet och välbefinnande. Därför är det viktigare än någonsin att vi står enade och stöttar varandra. Genom detta bidrag visar Sparbanksstiftelsen ett imponerande engagemang och förtroende för föreningslivets betydelse i vårt samhälle.

Ett stort tack till Sparbanksstiftelsen för att ni har valt att investera i vår gemensamma framtid. Ert stöd är ovärderligt och en kraftfull påminnelse om att tillsammans är vi starka!

Med djup tacksamhet, IK Baltichov.

Styrelsen IK Baltichov

LÄS MER:Hur skapar KD bättre förutsättningar för föreningslivet?

LÄS MER:Varför avfärdar majoriteten föreningarnas behov?

LÄS MER:Vi värnar föreningslivet – men är emot skrytbyggen

ANNONS