Min hustru ligger svårt sjuk så jag brukar ta med mig en blomma när jag besöker henne. Nu kan jag inte det längre, skriver Bengt Eriksson. Genrebild.
Min hustru ligger svårt sjuk så jag brukar ta med mig en blomma när jag besöker henne. Nu kan jag inte det längre, skriver Bengt Eriksson. Genrebild. Bild: Lina Salomonsson

Insändare: Någon i Hallsås stjäl mina rosor

Min hustru ligger svårt sjuk så jag brukar ta med mig en blomma när jag besöker henne. Nu kan jag inte det längre, skriver Bengt Eriksson.

ANNONS
|

Nu har det hänt två gånger att någon har trängt sig igenom vår häck och gått in på vår tomt och stulit våra rosor. Och stjälkarna år inte avbrutna utan avklippta med sax! Så det är planerat. Min hustru ligger svårt sjuk så jag brukar ta med mig en blomma när jag besöker henne. Nu kan jag inte det längre.

Det är någon sjuk person som tycker att vederbörande har större rätt till rosorna än jag. Så du som promenerar på Kring Alles väg behöver inte besvära dig mer för nu har jag klippt av alla återstående knoppar. Så nu finns det inga fler rosor att stjäla. Beklämmande att det finns sådana hjärtlösa personer som du.

ANNONS

Bengt Eriksson

ANNONS