Dimitros vill bland annat köpa en ny mc för vinstpengarna.
Dimitros vill bland annat köpa en ny mc för vinstpengarna. Bild: Svenska spel

Dimitrios, 40, från Gråbo skrapade hem Trissvinst i tv-rutan

Dimitrios från Gråbo skrapade fram tre tv-rutor i sommar på sin Trisslott, enligt Svenska spel. I helgen tog han hem en halv miljon kronor.
– Jag trodde först att det var ett skämt, säger Dimitrios till Svenska spel.

ANNONS

Det var under söndagen som Gråbobon Dimitrios syntes i TV4:s program Nyhetsmorgon. Där skrapade han hem inte mindre än en halv miljon kronor, det skriver Svenska spel i ett pressmeddelande.

Dimitrios och hans fru Pantea berättar för Svenska spel att de vill renovera huset för vinstpengarna.

– Vi bor i hus och det finns alltid saker med huset att lägga pengar på. Vi skulle vilja renovera, både måla om, bygga en köksö och lägga stenplattor i trädgården, säger de i ett gemensamt uttalande till Svenska spel.

Ringde till hustrun direkt

Dimitrios vill också köpa en ny mc.

– Jag har en sedan innan men skulle vilja ha en annan typ av motorcykel med, så det kan det nog bli också, säger han vidare.

Det var under en junidag i år som Dimitrios skrapade fram tre tv-rutor på en digital trisslott. Han brukar köpa lotter ett par gånger i månaden, berättar han.

– Jag trodde först att det var ett skämt när jag såg de tre tv-symbolerna, att Trisslotten visade fel. Jag skickade en screenshot på lotten till min fru Pantea och ringde henne direkt för att berätta vad som hade hänt, säger Dimitrios.

Fler Gråbobor med tur

Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, berättar att det inte är första gången Gråbobor skrapar hem vinst i tv-rutan.

– Stort grattis till vinsten Dimitrios och Pantea! Dimitrios blir årets andra vinnare från Gråbo att skrapa Triss i direktsända TV4 Nyhetsmorgon, säger Filippa Jartén till Svenska spel.

LÄS MER:Mugwort BBQ laddar inför SM i hamburgare: ”Femårsjubileum”

LÄS MER:Här är skolan där eleverna gick ut mest bäst betyg

LÄS MER:Vinn en pop-up-butik – på Nääs fabriker

ANNONS