Årets Lerumsbo får förutom ära och blommor 5 000 kronor att donera till egen vald förening, klubb eller verksamhet i kommunen.
Årets Lerumsbo får förutom ära och blommor 5 000 kronor att donera till egen vald förening, klubb eller verksamhet i kommunen. Bild: Carina Svensson

Nominera den du vill ska bli Årets Lerumsbo

Än är det inte försent, vi tar fortfarande tacksamt emot förslag på vem som ska bli Årets Lerumsbo.

ANNONS
|

Vi har fått in ett 25-tal nomineringar men tar väldigt gärna emot fler förslag på personer som borde utses till Årets Lerumsbo.

Alla som vill är välkomna att nominera någon som bor i Lerums kommun som de tycker har gjort något särskilt det gångna året, och det kan vara i det stora eller i det lilla. En person som på något sätt gör Lerums kommun till en lite eller mycket bättre plats att bo och vara i. Det kan vara någon som är aktiv i hela kommunen eller bara i någon kommundel.

Mejla din kandidat till carina.svensson@lerumstidning.se med en motivering på varför just denna person borde bli utsedd till vinnare.

ANNONS

Bland de nominerade väljer redaktionen ut fyra kandidater som tävlar om titeln. Därefter publiceras en artikel om varje kandidat och sedan röstar läsarna på sin favorit. Kandidaten som får flest läsarröster vinner.

Personen som utses till Årets Lerumsbo får förutom ära och blommor 5 000 kronor att donera till egen vald förening, klubb eller verksamhet i Lerums kommun.

LÄS MER:Var med och utse Årets Lerumsbo – nominera din favorit

LÄS MER:Eldsjälar från Lerum blev hyllade av landshövdingen

LÄS MER:Hannes blir Årets Flodabo – berättar om övergreppen mot honom som barn

ANNONS