Prisbelönt jazz kommer till Magasinet Norsesund

Som en del av Magasin Norsesunds evenemangssatsning, intar nu Mikael Godée magasinets scen. Tillsammans med Lorenzo Cominoli Quartet kommer han bjuda besökare på varma och melodiösa jazztoner.

ANNONS
|

Magasin Norsesund har gjort en ordentlig kultursatsning med målet att få in både lokala och tillresta akter till det gamla järnvägsmagasinet. Konst, musik och scenkonst som ”håller en hög kvalitet” och inte är för ”mainstream”, är alla eftertraktade typer av underhållning enligt ägarna Peter Lougin och Helena Ekenger.

– Det har varit en dröm som vi försöker förverkliga efter köpet av magasinet 2018 att successivt jobba för att skapa en bred kulturscen, säger Helena Ekenger.

Som en del av denna kultursatsning kommer magasinet på besökas av jazzmusikerna Mikael Godée och Lorenzo Cominoli Quartet på fredagskvällen.

Mikael Godée är en jazzmusikern baserad i Göteborg som belönats med flertalet priser, däribland en Grammis. Han är en del av den internationella jazzkvartetten Cominoli Quartet med musiker från, Sverige, Italien och Tyskland.

ANNONS

Magasinet har huserat flertalet evenemang innan, som konserter av blandade genrer, konstutställningar och även skivreleaser. Ägarna samarbetar nära med Norsesundsgruppen när det kommer till bokningar och arrangemang av event. Responsen från magasinets besökare har varit märkbart positiv förklarar ägarna.

– Målsättningen är att bygga en relation med publiken och att de känner att de kan lita på oss med vilka vi bokar, säger Helena Ekenger.

Vad kan besökare vänta sig av konserten på fredag?

– Han är en fantastisk, prisbelönt musiker, och det kommer att bli en toppkonsert säger Peter Lougin.

Spelningen hålls på Magasin Norsesund fredagen den 28/7 klockan 20.00.

LÄS MER:Familjen Löwenmark driver minigolfbana i sin trädgård

LÄS MER:Nära halv miljon insamlad till Ludwig Andersson

LÄS MER:Blåbär rena hälsobomben – helt gratis i skogen

ANNONS