Skicka in dina bästa vinterbilder – vinn presentkort

På onsdagen har vintervita vyer synts över hela Lerums kommun. För idag kom vintern på riktigt, i alla fall om snö är synonymt med vinter.

ANNONS
|

Under kvällen, natten och förmiddagen singlade en hel del snöflingor ner. Och snötäcket var välkommet, i alla fall av dem som Lerums Tidnings reporter har pratat med, även om den också medför en del extraarbete.

Under förmiddagen syntes en hel del som skottade, sopade och skrapande. Några som tog en promenad och beskådade hur stor förändring snön gör. Förmodligen har även ljuslyktor och snöänglar gjorts och pulka åkts. Men den här reportern missade i så fall dem på sin tur ut för att fånga den första riktiga snön på bild.

Lerums Tidning uppmanar nu läsarna att skicka in sina finaste vinterbilder så finns chans att koras till vinnaren av finaste vinterbilden.

ANNONS

Mejla fotografiet till redaktionen@lerumstidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela tävlingsperioden som sträcker sig till och med den 31 januari. Därefter utser redaktionen en vinnare som belönas med 500 kronor i ett så kallat Superpresentkort som bland annat kan användas i fler än 150 butikskedjor eller som matcheckar.

Tävlingsregler

  • Bilden ska vara tagen i Lerums kommun under den specifika tävlingsperioden.
  • Max tre bidrag per person får skickas in.
  • Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.
  • Mejla bilden till redaktionen@lerumstidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela perioden.
  • Tävlingen avslutas den 31 januari 2024, därefter utser Lerums Tidnings redaktion en vinnarbild som belönas med ett presentkort på 500 kronor.

LÄS MER:Kommunhuset i Lerum utrymdes i övningsbrand

LÄS MER:Efter kritikstormen – kommunen bekostar förskolornas fruktstunder

LÄS MER:Elskåpen i Lerum blev snyggare med vinnande fotografier

ANNONS