Carl Vendel målskytt när Sjövik föll

Sjövik fick se sig slaget i mötet med Borås GIF på hemmaplan i division 6 Alingsås herr i fotboll, med 1-3 (0-2).

ANNONS
|
Sjöviks SK förlorade mot Borås GIF

Gästerna Borås GIF startade matchen bäst och tog ledningen. Mirsad Boneshta gjorde målet på straff, redan i 16:e minuten.

Borås GIF gjorde 0-2 i 27:e minuten, när Fardin Maarufi slog till. Det dröjde till den 73:e minuten innan Hampus Lundgren Ring ökade ledningen.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Sjövik genom Carl Vendel. Men mer än så orkade Sjövik inte med.

Sjövik har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 10–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Borås GIF har fyra vinster och en förlust och 16–8 i målskillnad.

Sjövik ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Borås GIF är på tredje plats.