Niklas Drott det stora utropstecknet när Sjövik slog Långared

Sjövik besegrade Långared borta i division 6 Alingsås herr i fotboll med 5-2 (1-1). Men snackisen var Niklas Drott – som gjorde ett hattrick för Sjövik. Marcus Bergenheim gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Långared gjordes av Sebastian Lind och Melker Markusson.

ANNONS
|
Långareds BoIS förlorade mot Sjöviks SK

Sjövik startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Marcus Bergenheim till.

Långared kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Melker Markusson, i 14:e minuten. I 69:e minuten slog Marcus Bergenheim till ännu en gång, och gav Sjövik ledningen.

I 72:a minuten ökade Niklas Drott ledningen.

Bara två minuter senare var det Niklas Drott som såg till att Sjövik ökade ledningen på nytt, till 1-4.

Långared reducerade till 2-4 fyra minuter senare genom Sebastian Lind. Fler mål än så blev det inte för Långared.

Fyra minuter senare var det Niklas Drott som såg till att Sjövik ökade ledningen till 2-5. Det fastställde slutresultatet till 2-5 och därmed fullbordade Niklas Drott sitt hattrick.