Tollered lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Utbynäs

Utbynäs hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Tollered i division 3 Göteborg dam i fotboll. Men i andra halvlek kom Tollered mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

ANNONS
|
Utbynäs SK dam spelade lika mot Tollereds IF dam

– Vi gör ingen bra match, men starkt av oss att inte tappa huvudet med 0-2 i baken. Vi malde på och med lite flyt lyckades vi till slut kvittera. Utbynäs var hungrigare än oss stora delar av matchen, men arbetsmoralen och viljan gav resultat. Kul, kommenterade Tollereds tränare Tomas Granbom.

Matchen förblev jämn målmässigt till Utbynäs tog ledningen i 32:a minuten, genom Hanna Fredell. I 67:e minuten nätade Hanna Fredell ännu en gång, och gjorde 2-0.

I den 75:e minuten reducerade Jessica Julin för Tollered.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Alma Frisell slog till och gjorde mål för Tollered. 2-2-målet blev matchens sista.

ANNONS

För tabellens utseende betyder det här att Utbynäs ligger på åttonde plats medan Tollered har andraplatsen.

I nästa omgång har Tollered IF Mölndal fotboll borta på Åbyvallen, fredag 21 april 20.15.