Förlängningsseger för FBC Lerum mot Partille

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut FBC Lerum avgöra den jämna matchen hemma mot Partille i Allsvenskan södra herr i innebandy.

ANNONS
FBC Lerum vann mot FBC Partille
FBC Lerum vann mot FBC Partille

Slutresultatet blev 8-7 (5-0, 0-3, 2-4, 1-0). Matchhjälte blev Lucas Svensson, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

– Kopia på förra helgen, skönt med 2 poäng men finns en del att jobba med framöver, kommenterade FBC Lerums tränare Anton Olofsson.

FBC Lerum spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom två mål av Joel Ekström, ett mål av William Ljungqvist, ett mål av Anton Svanberg och ett mål av Lucas Svensson. Partille förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Även i tredje perioden var det Partille som var starkast. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter tre perioder var 7-7.

I förlängningen tog det 2.59 innan FBC Lerum avgjorde till 8-7. Matchvinnare för hemmalaget blev Lucas Svensson.

Patrik Malmström gjorde två mål för Partille och spelade fram till två mål, Jacob Holm stod för tre poäng, varav ett mål, Albin Jansson gjorde två mål och ett assist och Liam Aruvald gjorde två mål och ett assist. Lucas Svensson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för FBC Lerum.

FBC Lerum har tre segrar och två förluster och 29–30 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Partille har två vinster och tre förluster och 32–24 i målskillnad. Det här var FBC Lerums andra uddamålsseger den här säsongen.

Både FBC Lerum och Partille har nu sju poäng efter fem spelade matcher.

Lördag 28 oktober 15.00 spelar FBC Lerum borta mot Fristad.

ANNONS