Bingo Rimérs kärlekshyllning till Julia Franzén från Lerum – paret har förlovat sig

Lerumstjejen Julia Franzén och Bingo Rimér har förlovat sig. På torsdagen bytte tv-profilen och stjärnfotografen ringar i kvällssolen på Gröna Lund i Stockholm. ”Jag sa JA!”, skriver Julia Franzén på Instagram.

ANNONS
LocationLerum||

Under de senaste åren har hon setts som programledare för TV4-programmet Love Island och som deltagare i bland annat Bachelorette och långköraren Robinson.

Nu har Julia Franzén, 32, förlovat sig med kärleken Bingo Rimér, vilket paret alltså berättade om i sociala medier på torsdagen.

”Du gör mig så otroligt lycklig och till en bättre kille varje dag”, skriver fästmannen Bingo Rimér i en kommentar på Julias Instagram.

Gick på Torpskolan

På bilden ses paret ha utbytt ringar på Gröna Lund i Stockholm. Enligt Expressen sker kärleksförklaringen högst uppe i åkattraktionen Eclipse.

Efter ”avslöjandet” fylldes Julia Franzéns Instagram-konto av kärleksfulla kommentarer från vänner och fans.

ANNONS

”Grattis fina ni”, skriver influencern Ida Warg. Artisten Viktor Frisk skriver ”Stort grattis” och en grattis-hälsning kom även från modellen och tv-profilen Hannah Graaf.

Julia Franzén är uppvuxen i Lerum och gick på Knappekullaskolan och Torpskolan innan hon läste hotell- och restauranglinjen på Ester Mosessons Gymnasium i Göteborg. Förutom att synas i tv, jobbar Julia Franzén även som personlig tränare.

Lerums Tidning har sökt Julia Franzén.

LÄS MER:Sommarjobb som finns att söka i Lerum – hela listan

LÄS MER:Lerums järnhandel rivs när Aspen strand byggs

LÄS MER:Hittade medeltida grav i Gråbo – berättar om sorg i Öijared

ANNONS