Här är alla bilderna från april

Farfar Johan som vårbadar, mamma Helene som byter däck eller en påskhare som förirrat sig i skogen? Skicka in din bild av april till Lerums Tidning med chans att vinna ett presentkort på 500 kronor.

ANNONS
|

Mobilen är ofta med och med den kan det bli fantastiska bilder av fångade ögonblick. Men det är inte alltid de blir visade för någon. Där vill Lerums Tidning göra skillnad och nu ger vi dessa alster en speciell plats på vår nyhetssajt.

Nu söker Lerums tidning efter hobbyfotografer som vill dela med sig av sina alster och glädja andra läsare. Alla är välkomna att skicka in bidrag, oavsett om du är glad amatör som fotar med mobilen eller en proffsfotograf som fångar Lerums själ genom en avancerad kameralins.

Speciellt nu under våren när vår svartvita tillvaro blir färgad igen kan det liva upp med en klassisk fotobombning. Vill du också vara med? Förutom att du förgyller tillvaron för andra läsare genom att dela dina bilder är du med och tävlar om utmärkelsen Månadens bild i Lerum. Tävlingen för april kickstartar nu. Så här gör du för att vara med:

ANNONS

Mejla bilden till redaktionen@lerumstidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela månaden. Vid månadsskiftet utser redaktionen en vinnare som belönas med 500 kr i ett så kallat SuperPresentkort som bland annat kan användas i fler än 150 butikskedjor eller som matcheckar.

Lycka till!

Tävlingsregler

• Bilden ska vara tagen i Lerum under den specifika månaden.

• Max tre bidrag per person och månad får skickas in.

• Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.

Mejla bilden till redaktionen@lerumstidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår sajt som byggs på under hela månaden.

LÄS MER:Fotografen Kristoffer Sahlén har blivit en i grävlinggänget

LÄS MER:Lokala fotografer visar sina bästa bilder i Lerums tingshus

LÄS MER:Så gjorde Johan för att fånga norrskenet i Lerums kommun på time lapse

ANNONS